fbpx

Filosofien vår er ganske enkel. Vi skal hjelpe kundene våre med å få synliggjort budskapene sine på en enkel, effektiv og elegant måte. Produktene vi tar inn skal holde en særdeles høy kvalitet, og kjerneproduktene skal helst være unike på sitt felt.

Siden 2009 har vi hjulpet næringsdrivende med økt synlighet, og i dag leverer vi et bredt sortiment med LED-plakatdisplay, og digitale skiltløsninger fra VitrineMedia. Vi hjelper med design av displayløsningen, logistikk og montering. Kort fortalt er vi med i hele prosessen.

For å binde sammen det digitale og det analoge leverer vi også skreddersydde softwareløsninger til strukturering av produktdata og markedsmateriell, som hjelper deg med publisering av informasjon på alle platformer – til print av plakater, publisering på hjemmeside, digitale skilter, eller om du bare skal sende produktinformasjon på mail til kunder.

Vi er eneimportør av VitrineMedia sine produkter i Norge, og det er disse som danner grunnlaget for Displayhusets produktsortiment. For de som ikke kjenner VitrineMedia, så er det verdens ledende produsent av LED-display, og en vesentlig aktør på digitale skilter.

Lukk meny
×
×

Handlekurv