Filosofien vår er enkel. Vi skal hjelpe kundene våre med å få synliggjort budskapene sine på en enkel, effektiv og elegant måte. Produktene skal holde en særdeles høy kvalitet, kjerneproduktene skal helst være unike på sitt felt, og vi skal yte service i særklasse. 

Siden 2009 har vi hjulpet næringsdrivende med å oppnå økt synlighet. Det startet med helt enkle plakatholdere til vindusutstillinger, men det gikk ikke lenge før plakatdisplay med lys tok over mesteparten av salget, og vi utvidet med løsninger som også passet inne i lokalene.  

Etter et par år med LED-plakatrammer inngikk vi et samarbeid med VitrineMedia på disse produktene. Vi har ikke sett andre produsenter av LED-display som har like innovative og gjennomtenkte løsninger, så vi har ikke sett oss tilbake siden. 

De siste årene er det jobbet videre med å implementere digitale tjenester som en del av forretningen. Digitale skilter var en helt naturlig videreutvikling av konseptet, nå som de digitale skjermene har blitt lyssterke nok til å være godt synlige i vinduene på dagtid. Med digital skilting på plass, med funksjoner for integrering av data til andre systemer, så vi fort at vi kunne bygge videre på dette. 

Nå leverer vi en lang rekke digitale tjenester som ikke bare sørger for at du blir sett i butikken og på nett, men også digitaliserer og forenkler arbeidsflyten med å bringe et produkt fra opprettelse i ordresystemet, til nettbutikk, digitale skilter og utskriftsmaler.