Om Displayhuset

Displayhuset leverer løsninger som gjør markedsføringen din synlig. 

Vi har fokus på synlighet og elegant design. Våre display med lys, og digitale skjermer, sikrer deg en vindusutstilling du kan være stolt av, og optimal synlighet hele døgnet. 

Som eneimportør av produktene fra VitrineMedia, har vi også forhandlere rundt i landet så du kan handle produktene våre hos din lokale samarbeidspartner.

Historien

2009 - Displayhuset etableres

Displayhuset ble grunnlagt i 2009 med en ambisjon om å levere elegante vindusutstillinger til eiendomsmeglere raskere og bedre enn de eksisterende aktørene på markedet. . 

2010 - led-displayene kommer

Plakatrammer med LED begynte å ta over markedet. I tett samarbeid med en leverandør utviklet vi en egen produktserie med LED-display.

2013 - vi møter vitrinemedia

Vi ble kontaktet av VitrineMedia, verdens ledende produsent av LED-display til plakater, som ønsket at Displayhuset representerte de i Norge og Danmark. Med kvalitet i særklasse, og smarte elegante display og oppheng, var det en enkel beslutning å signere en avtale med VitrineMedia. 

2015 - norge

I 2015 etablerer vi oss med eget kontor og lager i Norge. 

2017 - digital signage

I 2017 lanserte VitrineMedia “VM LIVE”, skreddersydd til eiendomsmeglere og bilforhandlere, sammen med “LIGHT & PLAY” skjermen som er ulikt noe annet på markedet. Kombinert skjermer fra andre kjente produsenter sitter vi nå med et komplett digitalt sortiment. 

2020 - Flere digitale tjenester

Vi utvider den digitale satsingen med ytterligere et administrasjonssystem for innhold på digitale skjermer, så vi kan dekke flere behov. VM LIVE er perfekt til eiendomsmeglere og de som trenger et brukervennlig system med basisfunksjoner. DATABEATOMNI gjør oss i stand til å tilby mer avansert styring av kampanjer, flere widgets og funksjoner som etterspørres av enkelte kjeder. 

Med digital skilting har nå software og systemintegrasjoner blitt en del av hverdagen, og vi tar dette et skritt videre. I 2020 utvider vi softwaredelen av Displayhuset til å inkludere integrasjoner mellom ERP-systemer og nettbutikker.