Vi har et digital signage system som løser dine behov

Displayhuset fører skjermer i alle størrelser, fra små 21.5″ og opp til store videovegger, fra kjente merker som Samsung og LG. Vi har også skjermer fra VitrineMedia utviklet for de som ønsker minimalistisk oppheng av flere små skjermer på en gang. 

Minst like viktig er systemet som styrer innhold. Vi sitter på mye kompetanse, og har knyttet gode relasjoner til flere partnere som utvikler programvare til digitale skilter, eller har spisskompetanse på dataintegrasjoner mellom it-systemer så skjermene kan holdes automatisk oppdatert.  

Usikker på hvilket system du burde velge? Kontakt oss for mer informasjon og hjelp til å velge riktig administrasjonssystem og de riktige skjermene.

Digtal skilting Displayhuset

VM LIVE

Ekstremt brukervennlig, og kan integreres med de fleste it-systemer for å hente data til dynamiske annonser på skjermene. Vi kan for eksempel integrere til eiendomsmeglersystemer for automatisk oppdatering av enheter til salgs.

DatabeatOMNI

Norskutviklet og rikt på avanserte funksjoner. Når du vil ha avansert styring av hvor og når annonsene dine vises, og tilgang på en lang rekke forskjellig dynamisk innhold. Passer til alle bransjer.

Hvilket cms bør du velge...

Hvilket CMS du bør velge til dine digitale skilter avhenger i stor grad av hva slags innhold du har behov for å vise, og hva slags automatikk du trenger med tanke på styring av innholdet. 

Vi tar gjerne en snakk så vi kan gi deg gode råd om hvilket system som er optimalt for deg, men her er noen punkter å tenke gjennom for å hjelpe på vei til riktig avgjørelse.

Umiddelbart er VM LIVE førstevalget her. VM LIVE er mest fleksibel med tanke på hvilke systemer vi kan hente data fra og oppbygging av skreddersydde maler, men ut over det skal vi også ta hensyn til hvilke andre behov du har. 

Velg VM LIVE hvis:

 • Du ønsker en direkte integrasjon til det it-systemet dere bruker (eller finn.no).
 • Du ønsker skreddersydde maler til annonsene
 • Du vil ha et enkelt system for å vise eiendom/bruktbil annonser, evt. med innslag av video, bilder, pdf’er, værmeldig osv. 
 • Brukervennlighet er høyt prioritert

Velg DATABEATOMNI hvis:

 • Du også vil ha avanserte funksjoner til å styre annet innhold enn eiendom/bruktbil
 • Du kan klare deg med dataintegrasjon til finn.no (allerede har en avtale)

VM LIVE er uten tvil det mest brukervennlige systemet vi har for digital signage, og for de aller fleste er det også nok av funksjoner til å styre innhold.

VM LIVE kan vise:

 • Bilder
 • Video
 • pdf’er
 • Vær
 • Nettsider (her kan vi i mange tilfeller lage infosider speisaltilpasset dine behov). 

Innholdet på skjermene er basert på spillelister, så flere skjermer kan oppdateres samtidig. 

Da skal du velge DATABEATOMNI + eller PRO. Her finnes det så godt som ingen begrensninger med tanke på deling av innhold, både helt eller delvist. Du har full kontroll. 

Da skal du velge DATABEATOMNI + eller PRO. Du kan til og med bestemme hvilke annonser som vises basert på været.  

Vi leverer skjermer i stort sett alle størrelser og til alle bruksområder, og innholdssystemer som passer til ditt behov. Vi analyserer både krav til styring av innhold og skjermenes plasseringer, og ut fra en samlet vurdering av budsjett, plassering og behov finner vi den riktige løsningen. 

Send gjerne en melding, så hjelper vi deg på vei: