Digtal skilting

Komplette digitale løsninger, tilpasset ditt behov og integrert med et brukervennlig skybasert administrasjonssystem.

Digitale skjermer fra 21.5″ og oppover, eller komplette videovegger satt sammen av flere skjermer for å formidle de virkelig store budskapene. Ønsker du å vise digitalt innhold med bilde både ut mot veien og inn i lokalene har vi også skjermer med bilde på begge sider.

Et godt administrasjonssystem hører også med. VM LIVE er brukervennlig, enkelt og intuitivt. Innholdet kan oppdateres via internett – enten manuelt, eller automatisk med integrasjon mot dine eksisterende systemer.

Har du eksisterende skjermer fra før kan VM LIVE integreres med disse ved hjelp av en ny player, så både dine eksisterende og nye digitale skilter administreres fra samme system.

Light and play

VM LIGHT AND PLAY er vår “lille” skjerm, og skiller seg særlig ut siden den er basert på samme konsept som de plakatbaserte LED-rammene. Strømtilførsel er integrert i opphengene, så behovet for ledninger ned til selve skjermen elimineres.

Størrelsen på 21.5″ gjør skjermen velegnet i kombinasjon med LED plakatrammer i A3, A2 eller 50×70, og med 3 forskjellige rammefarger kan skjermen tilpasses så rammen matcher LED plakatrammene.

VM Duo

Storformatløsning med skjerm på begge sider, så du kan vise digitalt innhold både ut mot veien og inn mot lokalet.

Med hele 3.000 cd lysstyrke ut mot veien kan du virkelig tiltrekke oppmerksomheten til de forbipasserende, og 1.000 cd lysstyrke på innsiden gir en lysmengde som passer godt innendørs.

VM DUO leveres i 46” og 55” størrelser, og er kun 7 cm. tykk.

VM VERYBRIGHT

Når du virkelig vil bli sett. Med 4.000 cd lysstyrke og høy kontrast er det vanskelig å overse budskapene som kommuniseres fra denne skjermen. Skjermen er likevel ultra slank med en tykkelse på under 5.5 cm.

VM VERYBRIGHT leveres i 46” og 55” størrelser.