Digital skilting i alle størrelser, integrert med et brukervennlig skybasert administrasjonssystem.

Digitale skjermer fra 21.5″ og oppover, eller komplette videovegger satt sammen av flere skjermer for å formidle de virkelig store budskapene. Vi analyserer behovet og tilpasser en løsning med riktig lysstyrke, størrelse og utforming.

Et godt administrasjonssystem er selve hjertet i en digital skiltløsning. VM LIVE er brukervennlig, enkelt og intuitivt. All betjening skjer via internett, så du kan holde skjermene dine oppdatert uansett hvor du er – fra mobil, eller en pc.

Har du eksisterende skjermer fra før kan VM LIVE integreres med disse ved hjelp av en ny player, så både dine eksisterende og nye digitale skilter administreres fra samme system.

Light and play – den «lille» som skiller seg ut…

VM LIGHT AND PLAY er vår «lille» skjerm, og skiller seg særlig ut siden den er basert på samme konsept som de plakatbaserte LED-rammene. Strømtilførsel er integrert i opphengene, så behovet for ledninger ned til selve skjermen elimineres.

Størrelsen på 21.5″ gjør skjermen velegnet i kombinasjon med LED plakatrammer i A3, A2 eller 50×70, og med 3 forskjellige rammefarger kan skjermen tilpasses så rammen matcher LED plakatrammene. De fleksible festene gjør at den kan henges både stående og liggende, og er egnet både til å henge i vinduer, på vegg eller på frittstående stativer.

VM Duo

Storformatløsning med skjerm på begge sider, så du kan vise digitalt innhold både ut mot veien og inn mot lokalet.

Med hele 3.000 cd lysstyrke ut mot veien kan du virkelig tiltrekke oppmerksomheten til de forbipasserende, og 1.000 cd lysstyrke på innsiden gir en lysmengde som passer godt innendørs.

VM DUO leveres i 46” og 55” størrelser, og er kun 7 cm. tykk.

VM VERYBRIGHT

Når du virkelig vil bli sett. Med 4.000 cd lysstyrke og høy kontrast er det vanskelig å overse budskapene som kommuniseres fra denne skjermen. Skjermen er likevel ultra slank med en tykkelse på under 5.5 cm.

Digtal skilting Displayhuset

VM VERYBRIGHT leveres i 46” og 55” størrelser.