Digtal skilting

Displayhuset leverer komplette løsninger med digitale skjermer tilpasset behovet ditt, integrert med et brukervennlig skybasert administrasjonssystem.

Et godt administrasjonssystem er selve hjertet i en digital skiltløsning. VM LIVE er utviklet av VitrineMedia, og kan betjenes fra PC, mobil eller nettbrett.

Har du eksisterende skjermer fra før kan VM LIVE integreres med disse ved hjelp av en ny player, så både dine eksisterende og nye digitale skilter administreres fra samme system.

Innholdet kan oppdateres  manuelt, eller automatisk med integrasjon mot dine eksisterende systemer. Innholdsmaler kan du enkelt lage selv i selve systemet, eller vi kan gjøre det for deg.

Digitale skjermer til mange formål

Vi leverer komplette løsninger med digitale skjermer fra 21.5″ til 55″ sammen med VM LIVE til administrasjon av innhold.

Vi kan også levere videovegger satt sammen av flere skjermer, til de virkelig store budskapene – eller skjermer med bilde på begge sider. Mulighetene er mange….

Light and play

VM LIGHT AND PLAY er vår “lille” skjerm, og skiller seg særlig ut siden den er basert på samme konsept som de plakatbaserte LED-rammene. Strømtilførsel er integrert i opphengene, så behovet for ledninger ned til selve skjermen elimineres.

Størrelsen er 21.5″, som gjør skjermen velegnet i kombinasjon med LED plakatrammer i A3 eller 50×70, og med 3 forskjellige rammefarger kan skjermen tilpasses så rammen også matcher LED plakatrammene.

VM Duo

Storformatløsning med skjerm på begge sider, så du kan vise digitalt innhold både ut mot veien og inn mot lokalet.

Med hele 3.000 cd lysstyrke ut mot veien kan du virkelig tiltrekke oppmerksomheten til de forbipasserende, og 1.000 cd lysstyrke på innsiden gir en lysmengde som passer godt innendørs.

VM DUO leveres i 46” og 55” størrelser, og er kun 7 cm. tykk.

VM VERYBRIGHT

Når du virkelig vil bli sett. Med 4.000 cd lysstyrke og høy kontrast kan man ikke overse budskapene som kommuniseres fra denne skjermen. Skjermen er likevel ultra slank med en tykkelse på under 5.5 cm.

Flere VM VERYBRIGHT kan settes sammen til en videovegg og gi en virkelig virksningsfull presentasjon.

VM VERYBRIGHT leveres i 46” og 55” størrelser.