digital signage tilpasset dine behov

Vi har den riktige kombinasjonen av hardware og software, og tilpasser løsningene til dine behov og lokaler.

Hos Displayhuset har vi skjermer i alle størrelser, fra små 21.5″ og opp til store videovegger, og software skreddersydd for ulike bransjer, så vi kan møte dine behov på best mulig måte.

Softwareløsningene våre er enkle å administrere, men har samtidig avanserte funksjoner for styring av annonser. Innholdet administreres via internett, så du kan holde vindusutstillingen oppdatert uansett hvor du er. 

VM LIVE

Ekstremt brukervennlig, automatisk oppdatering fra meglersystemer og enkel administrasjon av annonser, oppdatert vær eller annet du ønsker å vise.

DatabeatOMNI

Norskutviklet og rikt på avanserte funksjoner. Når du vil ha avansert styring av når annonsene dine vises, og tilgang på en lang rekke dynamisk innhold. Passer til alle bransjer.

Hvilket cms bør du velge...

Hvilket CMS du bør velge til dine digitale skilter avhenger i stor grad av hva slags innhold du har behov for å vise, og hva slags automatikk du trenger med tanke på styring av innholdet. 

Vi tar gjerne en snakk så vi kan gi deg gode råd om hvilket system som er optimalt for deg, men her er noen punkter å tenke gjennom for å hjelpe på vei til riktig avgjørelse.

VM LIVE er mest fleksibel med tanke på hvilke systemer vi kan hente data fra, oppbygging av skreddersydde maler og enkel administrasjon av hvilke annonser som skal vises. 

Velg VM LIVE hvis:

  • Du ønsker en direkte integrasjon til det it-systemet dere bruker (eller finn.no).
  • Du ønsker skreddersydde maler til annonsene
  • Du vil ha et enkelt system for å vise eiendom/bruktbil annonser, evt. med innslag av video, bilder, pdf’er, værmeldig osv. 
  • Brukervennlighet er høyt prioritert

VM LIVE er uten tvil det mest brukervennlige systemet vi har for digital signage, og for de aller fleste er det også nok av funksjoner

VM LIVE kan vise:

  • Bilder
  • Video
  • pdf’er
  • Vær
  • Nettsider (her kan vi i mange tilfeller lage infosider speisaltilpasset dine behov). 

Innholdet på skjermene er basert på spillelister, så flere skjermer kan oppdateres samtidig. 

Er du avhengig av automatisk styring av hvilke annonser som vises til hvilke tider på døgnet osv skal du se på DATABEATOMNI. 

Da skal du velge DATABEATOMNI + eller PRO. Her finnes det så godt som ingen begrensninger med tanke på deling av innhold, både helt eller delvist. Du har full kontroll. 

Da skal du velge DATABEATOMNI + eller PRO. Du kan til og med bestemme hvilke annonser som vises basert på været.  

Vi leverer skjermer i stort sett alle størrelser og til alle bruksområder, med innholdssystemer som passer til ditt behov. 

Vi analyserer krav til styring av innhold og skjermenes plasseringer, og ut fra en samlet vurdering av budsjett, plassering og behov finner vi den riktige løsningen. 

Litt om skjermene vi leverer

light & play

Unikt konsept, laget for å erstatte A3-plakater i vinduer, på vegg, eller på stativer.
-
Trådløst nettverk, vaieroppheng og ingen strømledninger gjør denne til noe for seg.
-
21.5" | 16:9 | 1500 nits

verybright

Når lysstyrke er viktig. Med 4.000 nits lysstyrke er budskapet godt synlig selv midt på dagen i solskinn.
-
Opp til 55"

duo

DUO har skjerm på begge sider, så du kan få liv på innsiden av skjermen også. Med 3.000 nits ut mot veien er den godt synlig hele døgnet. Inn mot lokalet er lysstyrken tilpasset til 1.000 nits.
-
Opp til 55" | Kun vertikalt format

indoor

En lang rekke elegante skjermer i alle størrelser med lysstyrke opp til 500 nits. Oppheng på vegg, ned fra himling eller på stativer på gulvet.

videowall

Når det skal være stort setter vi sammen flere skjermer til en stor reklameflate.
Videovegger kan brukes både i vinduer og på veggen inne i lokalene. Skjermstørrelse og lysstyrke tilpasses plassering og ønsker.

Send gjerne en melding, så hjelper vi deg på vei: