Vi vet at fornøyde kunder er viktig. Se hva noen av kundene våre sier om samarbeidet med Displayhuset…

Vi benyttet oss av Displayhuset AS i forbindelse med utstillinger ute i Obs Bygg butikkene, målet var å øke oppmerksomheten ute i butikkene og økning i salget av våre produkter. LED display sammen med et nytt demostativ gav en målbar og god økning i salget ut fra butikkene som fikk dette satt opp. Dette er vi selvsagt veldig fornøyd med.

Vi har benyttet displayhuset ved flere anledninger. De har vært profesjonelle og serviceinnstilte hver gang. Leverer produkter av topp kvalitet og har meget høy kunnskap om sitt sortiment. Rask og sømløs levering får man med som bonus.

Vi diskuterte lenge hvordan vi kunne utnytte vinduene våre i markedsføringssammenheng. Det er mange løsninger å velge i, men vi er utrolig glade i dag for at vi valgte Displayhuset som samarbeidspartner. I nær dialog med Displayhuset kom vi frem til en løsning som har vært optimal for vår bedrift. Solid oppfølging og høy servicegrad bidro til et sluttprodukt vi er stolte av – og som vi kommer til å ha glede av i mange år fremover!

Vi opplevde Displayhuset som profesjonelle med gode produkter. Vi er veldig fornøyd med både kundeservicen, leveringen og selve produktet. Alt ble montert som planlagt og lyser godt opp i våre vinduer. Alt i alt, meget bra. Anbefales.

VitrineMedia produktene fra Displayhuset fungerer perfekt til presentasjon av produkter og tilbud i show-room og på messer. Displayene har høy kvalitet og er enkle og fleksible i bruk.

Vi i Krogsveen Porsgrunn er veldig fornøyd med hele prosessen fra Displayhuset. Kan absolutt anbefales!

Vi i PM Tønsberg er veldig fornøyd med service og leveranse fra Displayhuset. Anbefales!

Vi i PrivatMegleren på Rodeløkka er meget fornøyd med leveransen, kvaliteten og servicen fra Displayhuset. Anbefales!