Fleksible lysende plakatrammer

Gjennom 10 år har vi bygd opp et komplett sortiment med LED plakatrammer til alle formål. Vi utfordrer de kjente konseptene, og har som mål å levere bedre funksjonalitet og et mer elegant design.

Displayene våre produseres av VitrineMedia, som er verdensleder på området. De er innovative og kvalitetsbevisste, noe de viser ved gang på gang å lansere spennende nye løsninger med feilrate som nesten ikke er målbar. Bruksområdene er mange – rull nedover på siden og se noen eksempler. 

Vi hjelper med rådgivning og design av din nye displayutstilling, så ikke nøl med å kontakte oss hvis du ønsker hjelp til å sette sammen en løsning. 

LED plakatdisplay Displayhuset

Til vinduer

Smarte og elegante vindusutstillinger, med mye lys

En skinne som gjør det enkelt å henge opp displayene og forsyne de med strøm, og display med slankt design uten synlige fester, gir en vindusutstilling som både er elegant, lyssterk og kjapp å montere. Fleksibiliteten i displayene gjør at man kan snu de mellom stående og liggende format uten bruk av verktøy.

Gray-bundle

Til vegg

Mange muligheter

Våre LED-løsninger for vegg dekker de fleste behov - uansett om du skal ha hengt opp en eller flere plakater på veggen. Velg den stilen som passer deg best, så finner vi en elegant løsning.

LED plakatdisplay Displayhuset

Plakatstativer

Til en enkelt, eller flere plakater

Her er det også mange muligheter - standardprodukter eller løsninger satt sammen etter eget ønske.

Easyclip_6xA3.png

Borddisplay

Plakaten på disken eller hyllen fortjener også oppmerksomhet

Det står mange plakater i akryldisplay på resepsjonsdisker, på disken i kafeer og i butikkhyller. Hvorfor ikke bytte ut noen av de med en LED-plakatramme så du er sikker på at de viktige budskapene du vil formidle faktisk blir lagt merke til?

LED plakatdisplay Displayhuset