Fleksible lysende plakatrammer

Kvalitet og synlighet i en brukervennlig og elegant innpakning. 

LED-displayene våre produseres av VitrineMedia, som er verdensleder på området. De er innovative og kvalitetsbevisste, noe de viser ved gang på gang å lansere spennende nye løsninger med feilrate som nesten ikke er målbar. Bruksområdene er mange – rull nedover på siden og se noen eksempler. 

Vi hjelper med rådgivning og design av din nye displayutstilling, så ikke nøl med å kontakte oss hvis du ønsker hjelp til å sette sammen en løsning. 

LED plakatdisplay Displayhuset

Vindusutstillinger

Vindusutstillinger med LED er mye brukt av eiendomsmeglere, men mange andre bransjer begynner også å få øynene opp for denne løsningen. Størrelsene spenner fra A4 til A0, så det er mye å velge i. 

Slankt design uten synlige fester, og LED-lys jevnt fordelt i hele displayet, gir en vindusutstilling som er elegant, lyssterk og kjapp å montere.

Med mange formater og muligheter, er det rom for kreative løsninger med bannere, runde display osv…

LED plakatdisplay Displayhuset

Veggutstillinger

En lang rekke forskjellige opphengssystemer for vegg gir oss fleksibilitet. 

Størrelsene spenner fra A4 til A0, og med spesialstørrelser som bannere osv. 

Vil du ha de hengt opp direkte på vegg med diskrete oppheng, på elegante stenger i børstet stål eller i vaier? Her er det fritt valg.

LED plakatdisplay Displayhuset

Gulvstativer

Vi har flere forskjellige gulvstativer, hvor man selv kan velge plakatstørrelser, antall, 1 eller 2 sidig osv. 

LED plakatdisplay Displayhuset

Borddisplay

Plakaten på disken, eller i hyllen, fortjener også oppmerksomhet – og med en plakatramme som får plakaten til å lyse opp sørger du for at plakaten blir sett.