Canon Pixma PRO-100S

kr4.392,00 ekskl. mva

Vår anbefaling når du vil ha de beste print på backlit folie, til dine lysende plakatrammer. Men printeren har selvfølgelig også mange andre bruksområder.

Profesjonell kvalitet, nettskytilkobling, 8-blekks A3+-skriver.

Varenummer: 420100 Kategori: Stikkord: , ,

Beskrivelse

Denne profesjonelle A3+-skriveren har et 8-blekks dye-basert system for utskrifter i gallerikvalitet som du vil være stolt over å stille ut eller selge, samt Wi-Fi og full nettskytilkobling for enkel integrasjon med eksisterende arbeidsflyter.

Uttrykk deg selv med fyldige, glansede og levende fargebilder og imponerende svart-hvitt-utskrifter takket være et 8-blekks dye-basert system med tre svart-hvitt blekk, som bruker Chromalife 100+ for forbedret fargegjengivelse og ytelse.

Opplev gallerikvalitet med praktisk talt null ventetid. Pixma PRO-100S er utviklet for hastighet og leverer et kantløst 4 x 6 tommers foto på bare 34 sekunder og et A3+-ark med kant på ca. 90 sekunder.

Bruk Pro Gallery Print-programmet for iPad for å arbeide sømløst med profesjonelle nettskybaserte bildetjenester som Zenfolio og SmugMug.
Skriv ut direkte og enkelt fra nettbrett eller smarttelefon ved hjelp av Pixma Printing Solutions-programmet. En Ethernet-tilkobling gjør det enkelt å integrere Pixma PRO-100S i arbeidsflyten.

Unngå problemene med å finne riktige utskriftsinnstillinger ved hjelp av Canons Print Studio Pro-plugin, som er kompatibelt med Adobe Photoshop og Lightroom – slik at du kan skrive ut direkte fra din profesjonelle redigeringsprogramvare.

Kompatibel med et utvalg av skriverpapir av profesjonell kvalitet fra Canon og spesialistprodusenter som Hahnemühle og Canson.

Skriv ut etiketter direkte på kompatible CD-er ved hjelp av Direct Disc Print, og gi mediene et profesjonelt utseende.